Το όνομα

Aiki Diounot

· /I-kid-you-not/ ·

New fashion designers are not kidding. 

Το όνομα Aiki Diounot παίζει με τις λέξεις,

δηλώνοντας ότι οι νέοι σχεδιαστές μόδας δεν αστειεύονται.

Έχουν ταλέντο, όραμα και ήρθαν για να μείνουν.

Το concept

Το Aiki Diounot φιλοξενεί limited-edition συλλογές ανερχόμενων σχεδιαστών με την υπογραφή του κάθε δημιουργού x Aiki Diounot.

Το ταλέντο των σχεδιαστών και η τεχνογνωσία του brand συναντιούνται για την από κοινού δημιουργία και ανάπτυξη αυθεντικών συλλογών μόδας υψηλής δεξιοτεχνίας, με έμφαση στην ποιότητα.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που στόχο έχει την ανάδειξη και την προώθηση νέων σχεδιαστών μόδας. Το Aiki Diounot εντοπίζει τα φρέσκα ταλέντα, συμβουλεύει και ολοκληρώνει τις συλλογές τους με έμπειρη καθοδήγηση και στη συνέχεια προχωρά στην πραγματοποίηση των συλλογών, 100% made in Greece, τις οποίες και διαθέτει στο κοινό μέσω του eshop.

Με τον σχεδιασμό και την παραγωγή να πραγματοποιείται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, το Aiki Diounot στηρίζει τους εγχώριους δημιουργούς και τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις, έχοντας σαν στόχο κάθε σεζόν να ανακαλύπτει και να συνεργάζεται με νέα ταλέντα.

Το aikidiounot.com αποτελεί μια δυναμική ψηφιακή πλατφόρμα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τις exclusive συλλογές, αλλά και να γνωρίσουν το καλλιτεχνικό προφίλ των σχεδιαστών, τις ιστορίες και την πηγή έμπνευσής τους.

Το όραμα

Η δημιουργία ενός χώρου όπου τα νέα ταλέντα αναδεικνύονται και εξελίσσονται, λειτουργώντας ως γέφυρα ανάμεσα στη δική τους έμπνευση και την αγορά της μόδας.

Η συνεργασία με σχεδιαστές με διαφορετικά υπόβαθρα και καλλιτεχνικές αναφορές για τη δημιουργία μοναδικών συλλογών που φέρουν έναν σύγχρονο συνδυασμό κομψότητας και ποιότητας. 

Ποιοι είμαστε

Η Χρυσάνθη Γκούρου, ιδρύτρια του Aiki Diounot, έπειτα από σπουδές και πολυετή εμπειρία στον χώρο της μόδας στο Μιλάνο, το Λονδίνο και την Αθήνα, αποφασίζει να δημιουργήσει ένα νέο brand με το πρωτότυπο concept συνεργασίας με πρωτοεμφανιζόμενους νέους σχεδιαστές. 

To Aiki Diounot γεννιέται το 2021 με στόχο να αποτελέσει ένα δυναμικό brand που κάθε σεζόν θα εξελίσσεται με την ενσωμάτωση νέων σχεδιαστών στην ομάδα του.